שאלה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/10/2010 | 10:34 | מאת: אירית

אני סובלת חודשים מתכיפות קשה במתן שתן,חוסר התרוקנות וכאב בנרתיק,אין לי צניחות. אורודינמיקה לא יצאה טוב והאורולוג אמר שיתכן וזה ic האורולוג רוצה לעשות לי ציסקופיה בהרדמה עם ניפוח השלפוחית ואני רוצה חוות דעת נוספת. אני כל כך סןבלת וקשה לי לתפקד ככה ,אשמח אם תמליץ לי על אורולוג טוב העוסק בנושא ץ אני גרה באזור המרכז אך אסע לכל מקום ומבוטחת בכללית אך אפשרי גם פרטי. תודה אירית [email protected]

26/10/2010 | 11:08 | מאת: ד"ר קונדריאה

אשמח לראותך. לפי התאור רופאיך מטפלים בך היטב

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה