דליפה / הפרשה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/10/2010 | 10:32 | מאת: אני

ד"ר שלום, בארבעה הימים האחרונים אני סובלת מדליפה / הפרשה גדולה מאוד של נוזלים שדומים לפיפי. ההפרשות מאוד לא נעימות ריחנית! בנוסף לכן, בכל בוקר אני מתעוררת עם כאבי ראש. חשבתי שזה דלקת/ פטריה ולאחר התייעצות עם הרוקח אני משתמשת 'קלוטרי'. היום זה יהיה היום לטבליה השלישית והאחרונה. ואיני רואה שחל שיפור. אני אובדת עצות. אין תורים לגניקולוג בזמן הקרוב, והם לא מקבלים באופן דחוף. מה עליי לעשות? האם זה יעבור? או שזה באמת דליפת שתן? תודה!

22/10/2010 | 14:35 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ובעקבות הטיפול האנטיביוטי התפתחה פטריה. את זקוקה לבדיקה גינקולוגית עי אורוגינקולוג לאבחון מצבך המדוייק כעת לאחר הניתוח

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה