שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/10/2010 | 19:12 | מאת: נירה

לדוקטור שלום, רציתי לשאול אם בריחת שתן מועטת לאישה כבת 40 שלא עברה לידות , בזמן התעטשות או שיעול היא תופעה נורמלית? (לציין שזה בד"כ במצבים של התאפקות וצורך די דחוף להגיע לשירותים) ואם אפשר שאלה נוספת, האם חוטים לבנים בשתן מעידים על בעיה כלשהי? ומה צריך לעשות? בתודה מראש!

18/10/2010 | 09:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

אלו הן הפרעות באיכות חיים. במידה והתופעות מפריעות יש טיפולים טובים ומתקדמים לנושא. באשר לשתן יש להבדק עי רופא נשים לשלול זיהום פטרייתי וכן לבצע בדיקת שתן לכללית ולתרבית

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה