לחץ על שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/10/2010 | 13:55 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, בת 44 ברקע פוליפ ברחם ומיומה במעקב אצל גניקולוגאחת לחצי שנה. לאחרונה לחץ ותכיפות במתן שתן , בתרבית ושתן כללי הכל תקין. האם כל גניקולוג יכול לאבחן צניחת או ליקוי בשלפוחית השתן/ריצפת אגן ? אתה עדין מקבל בחיפה ?אם לא אתה יכול להמליץ על מומחה אחר ? תודה

18/10/2010 | 09:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן כול רופא נשים יכול לבצע אבחון ראשוני וכן אני מקבל בחיפה- הפרטים מופיעם בלחיצה עם שמי באתר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה