בדיקה אורודינאמית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/10/2010 | 01:14 | מאת: שרון

אני בת 36 לאחר 3 ניתוחים קיסריים - האחרונה עם תאומים. מאז ההריון האחרון אני סובלת מבריחת שתן בעת שיעול. -רציתי לדעת האם הערכה האורודינאמית כואבת? האם יש צורך לקחת משככי כאבים? ואם כן אלו ?(שמעתי שהבדיקה ללא אילחוש). - האם קיים סיכון בפגיעה כלשהי? תודה מראש

09/10/2010 | 14:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

הבדיקה לא כואבת ולא מזיקה אני מבצע אותה עם אלחוש מקומי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה