דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/10/2010 | 21:10 | מאת: עליזה

לאחרונה החלה אצלי תופעה של דליפת שתן, קושי בשליטה על השלפוחית, במיוחד בעת צעידה. לאחר צעידה המכנסיים רטובות למרות אמצעי הגנה (תחבושות). אני מתרגלת מעט בעזרת פילטיס וספורט, עובדה שאינה עוזרת. אילו הצעות לפתרון הבעיה קיימות ? מהם הטיפולים האפשריים.

05/10/2010 | 10:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ותירגול לא עוזר ומדובר בדליפה במאמץ. ניתוח סרט תת שופכתי מומלץ. חבל שלא כתבת את כול הנתונים שבקשתי בראש הדף בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה