תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/09/2010 | 11:14 | מאת: דודי

הנני בת 57 לאחר 3 לידות,לפני כ-8 חודשים עברתי כריתת רחם עקב צניחת רחם ומאז אני סובלת מדליפת שתן במשך כל שעות היום,קיבלתי וסיקר 5 מג שעזר מעט-אך תופעת הלוואי של עצירות קשה מפחידה אותי,האם התופעת לוואי תעבור ?האם יש תרופה ללא תופעות לוואי כאלה-בתודה מראש

25/09/2010 | 07:43 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש עוד מספר תרופות. צריך למצוא את המתאימה לך דרך אורוגינקולוג

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה