בדיקה אורודינמית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/07/2010 | 15:13 | מאת: רונן

אפשר לקבל הסבר מפורט על הבדיקה האורודינאמית?? הבנתי שמכניסים צינור עד לשלפוחית ומיזה אני חושש, האם הבדיקה כואב יותר לגברים מאשר לנשים בגלל ההבדל האנטומי? מהצינור הרקטלי אין לי חששות זה נראה לי ממש ממש כואב!!! למה לא עושים את הבדיקה בטישטוש לפחות מנסיונך האישי הבדיקה כואבת???? עברתי ציסטוסקופיה לפני 10 ימים בהרדמה מלאה ללא שום ממצא חסימתי, כיס שתן תקין אשמח להתייחסותך...

22/07/2010 | 10:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

הקטטר העדין לשופכה מוחדר בהרדמה מקומית ואינו כואב בכלל הבדיקה לא נעימה אך לא כואבת כלל!!!

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה