צניחת כיס השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/07/2010 | 19:36 | מאת: אילה

לפני פחות משנה עברתי ניתוח של דפנות הוגינה בעקבות צניחת כיס השתן והרחם. אפשר לומר שבמשך חודש שלם סבלתי מדימומים ואי נוחות וההקלה לא היתה ב 100% ולאחרונה אף החריפה, אני מרגישה בדיוק כפי שהרגשתי לפני הניתוח. הרגשת כובד נוראית ובפתח הנרתיק כיס עם משקולת. יש לציין שאני לא סובלת מדליפת שתן, גם לא קמה בלילה, רק כשאני הולכת הלחץ מתגבר ואני נותנת יותר שתן. אני בת 50 אין ב05200משפחה עבר של צניחות, לא יודעת מה לעשות, די מתוסכלת. אשמח לקבל ייעוץ. תודה אילה.

03/07/2010 | 15:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

חסרים לי פראים רבים. האם הוחדרה רשת למשל. נראה שהצניחה חזרה לפחות באופן חלקי. את זקוקה לבדיקה והחלטה בהתאם. בברכה

03/07/2010 | 21:33 | מאת: אילה

תודה על התגובה, ולשאלתך לא הוחדרה רשת, רק תיקנו את קירות הוגינה. אשמח לקבל יעוץ בנושא. תודה מראש אילה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה