דליפת שתן לאחר הטלת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/06/2010 | 11:13 | מאת: אלון

ד"ר אלכס שלום. אני בן 41, בריא ולא נוטל תרופות. לא עברתי מעודי ניתוח . ב - 50% מהמקרים לאחר מתן שתן+ניעור רגיל(סליחה על התיאור ) אני מרגיש דליפת כמה טיפות בלתי רצויות בטווח של עד 5 דקות מההטלה. בעבר עשיתי אולטראסאונד כליות, נמצא תקין לחלוטין וכשאורולוג ציין כי הדבר יחלוף בעצמו המתנתי. התופעה לא חלפה וקיימת מס' חודשים וכמובן מציקה. בתודה, אלון

24/06/2010 | 08:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

הפורום גינקולוגי לבעיות בנשים בלבד. יתכן ומדובר בערמונית מוגדלת פנה לאורולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה