בריחת שתן בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/06/2010 | 18:59 | מאת: אלמונית

הנני בת 27 ספורטאית ורזה ,ללא הריונות ולעולם לא סבלתי מבריחת שתן ובכמה חודשים האחרונים אני סובלת מבריחת שתן גם בעת קיום יחסי מין וגם בעת מתן משחק מקדים מבן זוגי . נבדקתי אצל גינקולוג אשר אמר שהכול בסדר (בדיקת מצלמה) הדבר מאוד מבייש אותי מה נראה לך הסיבה? ומה ניתן לעשות? אודה מאוד לתשובה

24/06/2010 | 08:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר כנראה בסוג של כיס שתן רגיז. ראשית דאגי להתרוקן לפני קיום יחסים כמו כן יש מקום לבדיקה עי אורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה