ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/01/2004 | 11:46 | מאת: רונה

עברתי ניתוח TVT והוצאו לי התפרים,נאמר לי לשמור ממגע מיני ומאמץ כחודש. הרגשתי טובה כאילו לא היה מאום.(עדיין לא עבר חודש) האם אני צריכה להמתין כחודש?

28/01/2004 | 13:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש קו תפרים קטן בנרתיק . יש להמתין שיחלים בברכה

01/02/2004 | 19:37 | מאת: ליידי

לדר' קונדריאה שלום אני עברתי לפני כשבוע ניתוח T.V.T ועדיין יש לי תחושה של רטיבות בנרתיק כאילו משהו נוזל .כ"כ רציתי לדעת כמה זמן צריך להמתין עד לאפשרות למגע מיני.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה