בריחת שתן לאחר לידה ראשונה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/06/2010 | 22:42 | מאת: ליאת

שלום אני ילדתי לפני כ8 חודשים .במהלך ההריון לא סבלתי מבריחת שתן תמיד יכולתי להתאפק ... בחודשיים שלושה הראשונים לאחר הלידה היה לי מאוד קשה להתאפק ברח לי שתן לעיתים מאוד קרובות. עכשיו עדיין קשה לי להתאפק כשאני למשל מרימה את בתי אני מרגישה שדולף לי שתן . בנוסף נבדקתי לאחר חודשים וחצי אצל רופאת נשים הסברתי לה את הבעיה והיא אמרה לי שיש לרחם נטייה לצניחה . מה הכוונה? אני רק לאחר לידה ראשונה. אני גם עוסקת בספורט (הליכה מהירה )

15/06/2010 | 09:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ויש צניחה קלה ולא משמעותצית וגם לא קשורה לתלונתיך. את כנראה מפתחת שלפוחית רגיזה ודליפת שתן במאמץ. בצעי בירור אורוגינקולוגי ובשלב ראש/ון בצעי אימון ריצפת האגן עי פיסיוטרפיסטית מומחית לנושא. בברכה

16/06/2010 | 13:37 | מאת: ליאת

....מצניחה קלה אני צריכה לדאוג אני רק אחרי לידה ראשונה ואני רוצה ללדת עוד

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה