דליפת שתן גם ללא מאמץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/06/2010 | 12:26 | מאת: ענת

שלום רב! אני בת 37 לאחר 4 לידות שהאחרונה שבהן לפני 9 שנים.כבר לאחר הלידה הראשונה סבלתי מדליפת שתן ,אבל זה היה קורה לי רק בזמן שהייתי צוחקת או מתעטשת.כיום יש לי תחושה מתמדת של צורך במתן שתן, ובנוסף אני מוצאת את עצמי רטובה אם לא השתמשתי בהגנה, תוך שעתיים שלוש אני צריכה להחליף בגדים, למרות שכמות השתן לא גדולה זה עדיין מפריע ולא נעים כי אני פשוט רטובה.נבדקתי אצל רופאת הנשים שקבעה שיש לי צניחה קלה דרגה 1 של קירות נרתיק.מה הפתרון היעיל ביותר במצב שלי?

07/06/2010 | 00:29 | מאת: ד"ר קונדריאה

את זקוקה לברור אורוגינקולוגי מלא. נראה שאת סובלת מדליפת שתן הנובעת מסגירה לא טובה של השופכה. הטיפול היעיל ביותר הוא ניתוח מסוג סרט תת שופכתי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה