שאלה לרופא ולנשים שעברו לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/01/2004 | 23:05 | מאת: דינה

לידה רגילה יכולה להחמיר תופעה של בריחת שתן? וניתוח קיסרי? אודה לכם על תשובה מהירה אני לפני לידה ואני רוצה להחליט

28/01/2004 | 13:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

בנושא זה יש עדיפות מסויימת לניתוח קסרי אך כוון שאת כבר סובלת חבל לעבור ניתוח קסרי ובעתיד ממילא לעבור טיפול (כירורגי לדליפה) בברכה

28/01/2004 | 21:51 | מאת: דינה

אין דרכים אחרות לטפל בבריחה שתן? רק ניתוח הוא אופציה לטיפול?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה