דחיפות במתן שתן ותשובה..

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/06/2010 | 08:37 | מאת: ענת

בת 55 לאחר ישיבה על הכסא, כשאני מנסה לעמוד, מייד חייבת לטוס לשרותים, או אחרי שאני מרימה משהו כבד- חייבת לרוץ לשרותים לעשות שתן. בבדיקה: צניה בדרגה 2 של שלפוחית השתן וצניחת הרחם דרגה 1. אודה מאד על התייחסותך לבדיקת אורודינמית שעשיתי:, NORMAL C.M.G NO INCOTINENCE OBSERVED STABLE BLADDER NORMAL CAPACITY, NORMAL COMPLIANCE NO RESIDUAL URINE

02/06/2010 | 14:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

את צריכה לתקן את הצניחה בניתוח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה