מתן שתן לעיתים תכופות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/01/2004 | 20:59 | מאת: טלי

שמי טלי בת 35 אם לשלושה ילדים (הקטנה בת 3) מזה חודש שיש לי בעייה של מתן שתן לעיתים קרובות שזה אומר כל 15-20 דקות ובלילה אני מתעוררת בין 3-4 פעמים הבעיה היא שזה לא דומה למצב נורמלי בו יש את התחושה של מתן שתן וניתן להתאפק זמן מה, במקרה שלי כשבאה התחושה של מתן שתן זה מגיע בלחץ שממש כמעט לא ניתן להתאפק ואם איני נמצאת במקום שיש בו שירותים לעיתים יש לי בריחת שתן - אך זה לא קורה תמיד. מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? אשמח לקבל תשובה בהקדם טלי

28/01/2004 | 13:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

חובה לשלול דלקת בדרכי השתן כסיבה ראשונה ושכיחה. במדה ונשלל יש להשלים ברור ע"י אולטרסאונד שלפוחית ואורודינמיקה אצל אורוגינקולוג. ניתן לעזור לך בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה