חיידק בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/05/2010 | 12:09 | מאת: שלום רב

שלום, לפני פחות מחודש אובחן אצלי חיידק בבדיקת שתן, הרופא נתן לי "זינט" ולא לקחתי את האנטיביוטיקה. האם יש סיכוי שה"חיידק" ייעלם לבד? ומהם הסימנים לכך? או שעליי לעשות עוד פעם בדיקה נוספת כי בכל זאת עבר זמן, ולראות האם בכל זאת אני צריכה אנטיביוטיקה? בתודה מראש.

30/05/2010 | 10:28 | מאת: ד"ר קונדריאה

רוב המחלות הזיהומיות חולפות לבד גם בלא טיפול אך הן ממושכות יותר ועלולות להשאיר פגיעה גדולה יותר בגוף. כעת חיזרי על תרבית שתן ובהתאם-כן או לא לטפל. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה