דויד המלך 17\2

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/05/2010 | 20:03 | מאת: פריה גבאי

ד"ר שלום אני מאוד מפחדת מהתשובה שאתה נותן לי כי אני לא רוצה ביכלל להיות במקום אפה שיש זיהומים. זה מאוד מפחיד עוד במצב שלי . אני רוצה לספר לך. שליפני שבוע הרופא מישפחה אמר לי שכל הסימתומים ניראים לו דומים למשהו שקשור לכיבה. ביגגל הכאבים בבטן. אז שלח אותי לבדיקה של חיידק בכיבה. והתוצה חיובית. הרופא נתן לי טיפול מאוד קשה של אנטיביוטיקה ועוד תרופה לכיבה. הרופא אומר שהחיידק הזה גורם לזיהומים בכיבה ובמעין . לכן הוא עושה בעיות בדרכי שתן גורם לזיהומים בדרכי שתן. ונוסף לזה. הרופא האורולוג שלי אמר שאין לי בעיות בכליות ושהדלקת בשתן מי מקום. יכוליות שמהנרתיק. אני רוצה לספר לך ד"ר שהיתי אצל ד"ר גינקולוג . האו לא רוצה ליבדוק אותי באופן מעמיק יותר הוא אומר שאין לי כלום . רק נתן לי טיפול לפיטריה בנרתיק. ועכשיו אני מרגישה שהפיטריה עברה . אבל יש לי אדין כאבים כמו לחץ בנרתיק וכאבים גם באזור של הpelvis אני לא חושבת שיש לי דלקת כי לא כואב לי לשתיין עכשיו. אבל יש לי חשק לעשות פיפי כל הזמן כל הזמן יש לי לחץ של פיפי . והרופא גינקולוג שלי לא רוצה לישמוע אותי ביכלל. הוא אומר שזה לא קשור. אני רוצה גם לספר לך שליפני 3שנים אני עברתי שתי ניתוחים של קוניצציה ברחם ביגלל apiloma virus . מאז הכל לא נורמלי. ליפני שנתיים ביגלל הקוניצציה היה לי estenosis וד"ר מיחי מירוביץ הגיבור שלי עשה לי ניתוח הרחבת צוור הרחם. והכל יצאה בשלום וצוצלח. כל 6 חודשים אני עושה פפ. כדי ליבדוק שכל בסדר. עשיתי בחודש יאנור השנה גם פפ וגם קולקוסקופי. הpap יצאה תקין ליפני 6 חודש וגם הבדיקה בגינלית הרופא אמר שהכל בסדר. ואני רוצה לציין לך שאז היה חיידק בשתן e.coli השאלה היא מאוד פשוטה ד"ר אלקסנדר. אני צריכה רופה גינקולוג שבדוק אותי לעמק. שישלך אותי לבדיקות של כל המערכת המין . שיבדוק אותי גם פנימי הכל כלל אולטרסאוד כדי להיות בטוחה שהכל בסדר. ד"ר גולחיין לא רוצה הוא עשה לי מישתח בגינלי ליפני חודש בהוא אומר שהכל תקין. מה לעשות. אני לרופא זהומולוג לא הולכת בשום פנים. ביגגל כל האנטיביוטיקה שאני לקחתי המערכת חיסונית שלי לא טוב. אני לא מוכנה לשבת במקום אפה יש עוד אנשים עם מחלות הרבה יותר קשות. ביגגל זה אני פניתי אליך. אבל אני בכל זאת מגדימה את הביקור שלי אצל ד"ר מירוביץ כדי ליהיות בטוחה שהכל בסדר. אבל ד"ר מירוביץ הוא לא גינקולוג רגיל. אז הוא לא יכול לטפל בעינינים אחרים. האם אתה יכול לטפל בי אני שמח. כי אני רואה לפי אך שאתה עוזר לאנשים בפורום. אתה רופא אנושי שכפת לך ביגגל זה אני רוצה אותך. טוב אני מקווה שלא מפריע לך שכתבתי לך ארוך היום. אבל אני מאוד מודגת. תודה.

16/05/2010 | 10:23 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש גבול ליכולת ודיוק מענה באינטרנט. מטרתו הכוונה כללית ובדיקת דחיפות. אשמח לבדוק אותך במרפאתי. הפרטים באתר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה