דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/04/2010 | 22:05 | מאת: א

שלום רב! כבר במשך חודשיים ישנה בעייה לפני קבלת מחזור וגם לעיתים בזמן המחזור יש לי דחיפות במתן שתן מה שאין לי ביום יום כאשר אינני במחזור ביום יום כאשר אינני במחזור אני מסוגלת להתאפק שעות. רציתי לדעת האם יש קשר אחד עם השני או שקיימת בעייה אחרת? והאם זה נפוץ? תודה מראש בברכת לילה טוב

30/04/2010 | 07:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

הקשר הוא השינוי ההורמונלי המחזורי. את סובלת מכיס שתן רגיז. פני לאורוגינקולוג להסבר והתאמת טיפול. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה