דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/04/2010 | 17:08 | מאת: גלית- אשמח לתשובתך

רציתי לשאול האם חיידק בשתן יכול לעבור ללא אנטיביוטיקה? והאם זה מסוכן? (אני בת 37, אין מחלות רקע שותה ברזל מסוג "פריפול" כל יום). עשיתי בדיקת שתן, והרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה מסוג "זינט" אך "קשה" לי עם הכדור הזה, וכעת לאחר כמה ימים השתן לא שורף כאשר אני בשירותים, ולכן שאלתי זאת מופניית אליך? בתודה מראש.

23/04/2010 | 12:01 | מאת: ד"ר קונדריאה

דלקת בשתן ובכול מקום אחר עשיה לעבור ללא טיפול אך המהלך קשה יותר ונזקים קבועים רבים יותר. בקשי אנטיביוטיקה אחרת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה