הטלת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/04/2010 | 21:33 | מאת: בלו

אני בת 30, ללא הריונות ברקע. סובלת מוסטיבוליטיס-וולוודיניה מספר שנים. שמתי לב שאני הולכת בממוצע כ-11 פעמים ביום לשירותים (שתן). האם זה מעיד על בעיה ברצפת האגן?

14/04/2010 | 13:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בכיס שתן רגיז. הבעיה עיצבית או דלקתית. באופן כללי זה לא קשור לוולבודיניה אך דורש התיחסות כוללת של אורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה