בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/04/2010 | 23:48 | מאת: ענבר

התעוררתי הבוקר עם נפיחות קלה בבטן וצורך ללכת לשירותים לעיתים קרובות (שתן). זה מלווה בדקירות בבטן תחתונה וצריבה קלה בזמן הטלת שתן. עשיתי בדיקת שתן והכל תקין. חשוב לציין: כבר שנים שאני סובלת ממתן שתן לעיתים קרובות אבל לא כמו היום לא מזמן איבדתי את הבתולים ומאז נהייתי רגישה באזור שם ענבר

10/04/2010 | 17:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

התופעה מוכרת . פני לאורוגינקולוג לאבחון וכנראה שנציע לך טיפול אנטיביטי בכדור אחד לפני יחסי מין לתקופת מה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה