בריחת שתן בדחיפות ופחד מגניקולוגים...

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/03/2010 | 18:09 | מאת: ליאת

שלום לד"ר. אני בחורה כבת 25 ומזה כחצי שנה שבורח לי שתן (לרוב טיפות) כשאני מתאפקת לשירותים. עברתי תקיפה מינית בילדותי ולכן אינני מסוגלת להיבדק אצל רופאה מתאימה.... האם פגישה אצל אורוגניקולוגית מחייבת גם בדיקה פיזית? או שהאחרונה תוכל להסתפק בשיחה עימי על מנת שתוכל להתאים לי טיפול הולם ונכון...? אודה לתשובתך. שבת שלום וחג שמח, ליאת

28/03/2010 | 06:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

תמיד רצוי להתחיל בשיחה. לעיתים ניתן יהיה בשלב ראשון לותר על הבדיקה לפני תחילת טיפול. בכול מקרה רצוי שתפני וכמובן אין חובה להבדק במדה ולא תרצי בכך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה