לד"ר קונדריאה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/01/2004 | 14:48 | מאת: טינה

אני סובלת מבריחת שתן קלה שכנראה נובעת מעצירויות כרוניות. לא נבדקתי אף פעם כרגע אני בהיריון והשאלה שלי היא מה יכול להחמיר את הבעיה לידה טבעית רגילה או ניתוח קיסרי אני יכולה לבחור בין שתי האופציות. תודה

26/01/2004 | 18:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

ניתוח קסרי נותן הגנה מסויימת בפני נזקים מסוג זה אךאת כבר סובלת מהבעיה ולכן לא מדובר במניעה, כמו כן ההגנה היא באחוזים קטנים. נזקים בריצפת האגן ודרך הילוד נמצאים בדיון רפואי. יש מחלקות שיסכימו לניתוח קסרי מסיבה זאת ואחרות שלא יסכימו. אצלנו במרכז רפואי וולפסון נפנה אותך לשיחה עם רופאים בכירים בנסיון להסביר מדוע לא כדאי ניתוח במצב זה. . בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה