פתרון חדש ויעיל לדליפת שתן - השתלת אלקטרודות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/03/2010 | 09:51 | מאת: מרים

יש פתרון נוסף בתחום של דחיפות במתן שתן, השתלת אלקטרודות עם קוצב קטן. בארה"ב ובאירופה זה מוכר ומדברים על תוצאות מצוינות. בארץ עוד עושים את זה. קוראים לזה "אינטרסטים" מישהו שמע?

20/03/2010 | 17:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

אני היחיד שמשתיל בארץ אלקטרודה זאת בביח וולפסון. לצערי הפתרון מתאים רק ל70% מהנשים אשר בהם ניסינו את כול הטיפול השמרני ונכשלנו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה