דליפת שתן בספוטר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/03/2010 | 08:03 | מאת: פותנה

שלום , אני בת 50 ועוסקת גם בספורט. כבר כ 6 שנים אני חווה את הבעיה של דליפת שתן בהליכה ולכן אני תמיד מרופדת בפד וליתר ביטחון גם לוקחת מגבת גדולה לחדר כושר שמא יקרה מצב... אני מעוניינת לפתור את הבעיה והייתי רוצה לדעת את הפיתרון האידיאלי עבורי. מעבר לגילי אני די בריאה, בעבר כרתו לי את בלוטת התריס ואני נוטלת אטרוקסין כל יום. תודה.

20/03/2010 | 17:26 | מאת: ד"ר קונדריאה

נראה שמדובר בדליפת שתן במאמץ. הטיפול היעיל ביותר הוא ניתוח להשמת סרט תת שופכתי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה