tvt tot

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/03/2010 | 08:30 | מאת: דליה מירושלים

דר שלום אני בת 51 מזה כמה שנים אני סובלת מבריחת שתן יש לי 3 ילדים שנולדו במשקל 4 קג לפני שנה התחיל לחצ דם מטופלת בטרייטס קומפ 5 מג ועכשיו נוספה סכרת ביוני 2009 עברתי ניתוח בגב לפתיחת תעלה וקיבוע מילקטומי והיו סיבוכים כתוצאה מפיק ליין שנעשה ביד שמאל נוצרה פקקת ואני מטופלת בקומודין עכשיו לאחר 6 חודשים סיימתי טיפול בקומדין ופרפ נתן רוזנסקי המליץ על ToT והסרת פולים מהרחם האם בגלל סכרת יש מצב שזה לא יחזיק או האם אתה צופה סיבוך נוסף בעקבות מה שציינתי אשמח לתגובתך בנושא בתודה מראש דליה.

14/03/2010 | 07:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש צורך באבחון אורוגינקולוגי מדוייק שכן נראה לי שאת סובלת מכיס שתן רגיז ואזי הטיפול לא כירורגי. במידה ואת סובלת מדליפת שתן במאמץ הניתוח מתאים ונכון וסכרת לא תשפיע עליו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה