טיפול בבריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/03/2010 | 21:08 | מאת: שגית

אני בת 39 אחרי 3 לידות. אני סובלת מבריחת שתן בעיקר בעקבות קפיצות .הייתה לי פגישה עם פיזיותרפיסטית שבמפגש הראשון מילאה טופס ארוך ונתבקשתי למלא במהלך יומיים את כמויות שאני שותה וכמות השתן.המטפלת דיברה על טיפול בזרם חשמלי וביופידבק ע"י אלקטרודה. שאלותיי: 1. מה ההבדל בין הטיפולים?מה מטרתם? ומה עדיף? 2. בשל העובדה שבעבר היו לי תאי cin 1 בצוואר הרחם שהוסרו בלייזר. המטפלת טוענת שיש בעייה לטפל עם זרם חשמלי.הרופא שלי לא יכול לענות על כך.אם קיים איזשהו חשש אני מעדיפה להמנע מכך. מה דעתך?האם טיפול זה הכרחי ? אני פוחדת להרעת המצב בצוואר הרחם. 3. האם ניתן להשתמש רק בשיטת הביופידבק ?ףוהאם יש סכנה במקרה שלי? אשמח לקבל תשובות

05/03/2010 | 04:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין בעיה עם זרם חשמלי. פיסיוטרפיה וגרוי חשמלי עשויים לעזור בהפחתת הדליפה במאמץ. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה