דליפת שתן לא רצונית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/01/2010 | 14:41 | מאת: דואג

לפני עשר שנים אשתי עברה ניתוח לבעית דליפת שתן בשיטת brush אם אני לא טועה.לפני מספר חודשים חזרה דליפה לא רצונית ולאחר כחודש הסתבר שלאישתי יש מחלת גליובלסטומה.האם ניתן היום לטפל בדליפת שתן ולהחזיר לאישתי את איכות החיים.נ. ב.אשתי אחרי הקרנות וסט אחרון של טמודל,מצפה לפתרון ותשובה מהירה.

15/01/2010 | 16:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לאבחן את סוג הדליפה. כנראה שמדובר בשלפוחית רגיזה ואזי הטיפול המתאים הוא תרופתי ולא כירורגי בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה