תכיפות במתן שתן שאינה דלקת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/01/2010 | 09:48 | מאת: ת

כבר 6 ימים יש לי תכיפות במתן שתן של פעם בשעה. עשיתי בדיקת שתן כללית ותרבית. בכללית היו 250 ליקוציטים, grav1.039 ופרוטאין 30. על סמך זה קיבלתי זינת (רגישה לפניצילין) 500 מ"ג פעמיים ביום ל5 ימים. בינתיים התרבית חזרה עם פלורה מעורבת והרופאה אמרה שאין זו דלקת. אך התכיפות במתן שתן נשארה ואף החריפה. מה ניתן לעשות? אם זה לא דלקת מה זה יכול להיות? יש לציין שאני אחרי 2 לידות (הלידה האחרונה היתה לפני כ-4 שנים). אני בת 35 האם זה קשור לרצפת האגן? האם זה סימן לגידול חס וחלילה? אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות.

12/01/2010 | 05:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

התרבית עדיין אנה שוללת דלקת בודאות. חיזרי על תרבית שתן וםנילאורולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה