בריחת שתן בזמן שיעול

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/01/2010 | 10:52 | מאת: נעמי

שלום, אני בת 32 אמא לילדה בת שנתיים. הריון ולידה רגילים. לאחרונה אני מקוררת ומשתעלת המון. בזמן התעתשות, שיעול וקינוח האף יש לי בריחת שתן(כמות קטנה ). מה לעשות? כיצד לטפל? אני חוששת שזו תחילתה של בעיה ובהריון הבא זה יחמיר. תודה נעמי

04/01/2010 | 08:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

הטיפול בדליפה המאמץ מתחיל בפיסיוטרפיה לחיזוק ריצפת האגן. כמו כן ניתן לבצע ניתוח זעיר פוטלשני להפסקת הדליפה. הריון ולידה לאחר הניתוח עלולים בסיכון גבוה לקלקל את הניתוח. ניתן לחזור עליו לפי הצורך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה