התרחבות נרתיק לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/12/2009 | 02:45 | מאת: קרן

שלום רב לד"ר קונדריאה, לאחר לידה נרתיקית עם תינוק במשקל גבוה שהתרחשה לפני 4 שנים (ולאחריה לידה קיסרית) , בעלי טוען לחוסר תחושה ולחוסר הנאה מוחלט בנרתיק (גם אני)בעת קיום יחסי מין. בכוונתנו לנסות להרות עוד חצי שנה או שנה. האם יש אפשרות לעבור ניתוח להצרת הנרתיק שישפר את המצב? האם הריון פוגע בתוצאות הניתוח? (לידה קיסרית). תודה מראש, קרן

04/01/2010 | 08:53 | מאת: ד"ר קונדריאה

בהחלט ניתן לבצע תיקון הנרתיק . במידה ותלדי בלידה רגילה לאחר מכן הנרתיק יתרחב שוב. ניתוח קיסרי ימנע זאת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה