האם זו בריחת שתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/12/2009 | 09:33 | מאת: צליל

אני בת 34 ולפני שלושה חודשים בערך שבוע לפני קבלת המחזור היו לי מדי פעם סימנים של טיפת שתן קטנה על התחתונים. בשבוע האחרון אני צריכה להחליף תחתונים באופן קבוע במהלך היום כי יש לי סימן גדול של שתן על התחתונים (עלי לציין שזו לא זרימה שדולפת אלא כנראה טיפות). האם זו בריחת שתן? דלקת בשתן? ירידה בשרירי האגן? אודה על תשובתך המהירה בנושא...

29/12/2009 | 10:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

יותר מתאים להפרשות נרתיקיות שקופות. פני לבדיקה גינקולוגית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה