ניתוח רשת לצניחה קשה רמה 4 של שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/12/2009 | 20:30 | מאת: נטלי

שלום אני בת 34 לאחר לידה שניה לפני כשבועיים עם צניחה קשה של שלפוחית השתן רופאי אמר שאסיים את משכב הלידה אצטרך לעבור ניתוח להרמת השלפוחית שממש יוצאת לי כמו גוש למחוץ האיבר , איזה ניתוחים יש ? והאם אוכל לאחר הניתוח לקיים יחסי מין רגיל, האם אוכל לשאת עוד הריון וללדת בלידה רגילה או קיסרית לאחר הניתוח?תודה רבה נטלי

08/12/2009 | 10:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך להיות בבדיקה אצל אורוגינקולוג. במידה וימצא שאת חייבת ניתוח הרי שהוא עלול להביא לצורך לניתוח קיסרי בעתיד. יש מספר סוגי ניתוחים חלקם עם וחלקם ללא רשתות. יש לבצע דיון מעמיק לפני ההחלטה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה