הריון- דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/11/2009 | 09:28 | מאת: הדס

ד"ר קונדריאה שלום רב, אני בת 42 בהריון שלישי, שבוע 21. מזה מספר שבועות שאני סובלת מבעייה של דליפת שתן בזמן צחוק/ שיעול/ התעטשות וכו'. בעבר אובחנה אצלי בעייה של שלפוחית רגיזה. קיבלתי טיפול תרופתי למשך זמן קצר (כחודשיים), והבעייה נפתרה. שאלתי היא- מהו הטיפול שמומלץ לי כעת? האם ניתן בשלב זה של ההריון לקבל טיפול תרופתי? אם לא, אילו טיפולים אחרים אפשריים בשלב זה? תודה רבה ויום טוב, הדס

25/11/2009 | 10:39 | מאת: ד"ר קונדריאה

במהלך ההריון אין טיפול פרט לתירגול ריצפת האגן. לאחר הלידה פני לאורוגינקולוג לאבחון מלא כשכנרקה תוכלי להפיק תועלת מהמשך תירגול וביופידבק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה