בריחה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/11/2009 | 14:37 | מאת: מיכל

אני בת 47 סובלת מבריחת שתן בעיקר במאמץ הליכה מהירה, קפיצה. בישיבה אני מסוגלת להתאפק שעות ללא בעיה. עברתי ניתוח להרמת השלפוחית לפני כ- 5 שנים. לצערי הבעיה לא נפתרה אלה החמירה.בימיי החורף הקרים המצב בלתי נסבל. אני מעריכה שהבעיה היום היא שרירים רפויים, שניסיתי וממשיכה מידי פעם לחזק עם תרגילים שלימדו אותי, ללא הצלחה. מה עוד אפשר לעשות??

17/11/2009 | 12:39 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת אבחון אורוגינקולוגי מלא כעת והחלטה לפי התוצאה. לפי הנתונים שמסרת אין כנראה מנוס מניתוח נוסף. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה