שלפוחית עצבנית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/01/2004 | 17:58 | מאת: לימור

שלום דוקטור האם זעזוע מוח שעברתי יכול להיות הגורם לשלפוחית עצבנית ? הבעייה התחילה מייד לאחר הזעזוע מוח האם יש ניתוח לתיקון הבעייה המציקה? בתודה לימור

20/01/2004 | 08:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

פגיעה נוירולוגית עלולה לגרום להפרעות במערכת השתן כפי שתארת אך צריך לעבור אבחון מקיף ע"מ לבדוק באם יש חסכים נוירולוגיים וקשר. יותר סביר שזהו מצב חולף או אפילו דלקת בדרכי שתן. בכול מקרה לפי תאורך אין מקום לניתוח. במדה והבעיה לא חולפת ומציקה עליך לפנות לאורוגינולוג ע"מ שירכז את האבחון ויציע טיפול בברכה

20/01/2004 | 14:13 | מאת: לימור

תודה דוקטור על תשובתך נבדקתי ואין אני סובלת מדלקת שתן ממצאים לשלפוחית בלתי יציבה היו תוצאות בדיקה אורדינמית שבצעתי האם בעייה זו לצמיתות? מה קורה שנוביטרופן אינו מועיל ולא עוזר? איך ניתן לחזור לפעילות שוטפת בחיי יום יום כאשר הבעייה מציקה? בתודה מראש לימור

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה