מתן שתן בצורה מוגזמת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/10/2009 | 00:22 | מאת: משה

אני עברתי נתוח להקטנת הארמונית בליזר לפני 5 חודשים מאז השטן יוצא בזרימה אבל אני הולך הרבה לשרותים (לפחות 25 פעמים ביום) בדיקת אולטרה-סאונד כליות ודרכי השתן שבצעתי לאחר 3 חודשים מראה שלפוחית שתן במילויבנפח כ-167 סמ"ק. דפנות נראים מעט מעובים. ערמונית-נפח הגדם 46 סמ"ק לאחר כריתה חלקית שארית השתן לאחר התרוקנות 39 סמ"ק אני מאוד סובל מזה רציתי יעוץ מה לעשות

13/10/2009 | 10:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגיה בבקשה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה