בעיה שלא שלי..

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/09/2009 | 23:11 | מאת: חנה

שלום, האתר הזה מדבר על בריחת שתן לנשים, ואני מודעת לעובדה שיש את אותה הבעיה גם לגברים, האם יש משהו שיכול לעזור לגבר להפסיק את הבריחה של השתן מבלי רצונו? כדי להזכיר שהגבר עשה כמה ניתוחים בעבר לגבי אותה בעיה כשהיה ילד קטן, וכעת הוא בן 20 ועדיין נמצא עם אותה הבעיה, האם יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? אני יודעת שיש ניתוח לנשים, הרמת שלפוחית השתן, כדי שברגע של שיעול או התעטשות לא יברח השתן החוצה, השאלה שלי האם יש את אותה ניתוח גם לגברים ואיך אפשר לברר את זה ? כפי ששמת לב,יש לי שאלות רבות לגבי הנושא, אם תוכל לענות עלייה זה יהיה ממש נפלא. בתודה מראש חנה.

13/10/2009 | 10:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לפורום אורולוגיה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה