ציסטיטיס אינטרסטיציאלית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/09/2009 | 02:45 | מאת: רלי

שלום ד"ר, אני בת 26 כבר שנתיים שאני סובלת מתכיפות במתן שתן בערך פעם בשעה ותחושת מלאות בבטן התחתונה ובנרתיק, הייתי אצל אורולוג שטען כי יש לי דלקת כרונית של השלפוחית (ציסטיטיס אינטרסטיציאלית) והמליץ לי לקחת אלטרולט. לא ניסיתי את התרופה מפני שאני מפחדת מהתופעות לוואי הרבות שלה אך אני שוקלת לקחת אותה האם כדאי? זה עוזר במקרים כאלה? יש לציין שלפעמים המצב טוב ולפעמים המצב מחמיר ואני מרגישה ממש רע, סדורל מקל עלי.

17/09/2009 | 09:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

פרט לאנמנזה ובדיקה חשוב לצורך האבחון ביצוע ציסטוסקופיה במידה והאבחון נכון יש מספר דרכי טיפול שאף אחד לצערי לא מושלם. את צריכה לשקול את רמת הסבל שלך אל מול החשש מטיפול מתמשך. ההחלטה תהיה שלך בלבד על במך מידע מהרופא המטפל.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה