האם אפשר להיסתבך בדלקת כליות למרות הטיפול?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/08/2009 | 11:00 | מאת: טוני

שלום רב, אם יש חיידק אי קולי, ומקבלים זינט, האם למרות הטיפול הכליות עלולות להיפגע? האם הכאבים יכולים להיות בצד אחד? וכאבים מעל העכוז, לא במותניים, אפילו בנגיעה במקום יש כאב...או שזה שייך לגב ולא לכליות? גם בתזוזה של הרגל מופיעים כאבים ... האם זיהום בכליות יכול להופיע ללא חום?

24/08/2009 | 11:07 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן. זיהום לא מטופל בדרכי השתן התחתונות עלול לעלות לכליות

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה