החיידק קולי לא הושמד

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/08/2009 | 12:15 | מאת: לי

קיבלתי שבועיים מיקרודנטין 3 ביום, במשך 10 ימים, ביום האחרון לא לקחתי משום שהייתה לי התפרצות של צריבה ואז אחרי תרבית היתברר שיש לי קולי e קיבלתי זינט, לקחתי מ"ג500פעמיים ביום מ"ג 10 ימים עשיתי בדיקה עדיין הקולי לא עזב, היות והפקידה הסכימה לדבר עם הרופא ואני ביקשתי זינט, קיבלתי, אך אני לא רגועה בכל זאת, היות והוא לא עזר ב10 הימים קודם לכן, ועכשיו הפסקתי 4 ימים ואני מתחילה שוב.. אני מההודעה הקודמת, בת 53 סובלת מאוד...לוקחת תרופות נוספות, אספירין, פרבליפ 40 להלן תוצאות המעבדה VitekAntibiotics Nalidixic Acid S Amikacin I Amoxicillin/CA S Ceftriaxone S Cefuroxime - Axetil I Cephalothin R Ciprofloxacin S - ESBL S Gentamicin S Imipenem S Nitrofurantoin R Ofloxacin S Piperacillin/Tazobactam R Trimethoprim/Sulfa Legend: R=Resistence, I=Intermediate, S=Sensitive, N=Negative, P=Positive ESBL- Positive מצביע על מנגנון עמידות לאנטיביוטיקות מסוג β- lactams. האם הזינט עדיין בסדר למרות שלא עזר לי ? ובכל זאת האם אחרי הכול טיפול מונע זהו הפיתרון לאחר השמדתו של החיידק? ומה קורה אם לא יושמד? בילדותי היה לי דלקת פרקים ראומטיק פיבר, ללא פגיעה בלב, האם החיידק הזה יכול לתקוף אותי הפעם באיברים אחרים בגוף? תודה לך דוקטור...

24/08/2009 | 11:04 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא ניתן ליעץ לבעיה זאת במייל. עליך לפנות לאורוגינקולוג לברור מלא ומסודר. בכול מקרה אינך בסכנה כלשהי ויש לבצע זאת בצורה מסודרת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה