קושי במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/08/2009 | 17:45 | מאת: אסף

שלום,אני אסף, בן 17.מגיל 11 עד גיל 15 נטלתי כדורי דפאלפט עקב אפילפסיה קלה. מחלה נוספת שחליתי בה בעבר היא אסטמה. חשוב לציין שביולי 2008 הייתה לי בעיה דומה ונאלצתי להתאשפז עם חיבור לקטטר במשך 3 ימים. במהלך האשפוז עשיתי בדיקות אולטראסאונד ו-CT והכל יצא תקין. כשנותקתי מהקטטר והסתיים האשפוז הצלחתי לתת שתן עצמאית. בשבוע האחרון יש לי בעיה בכך שקשה לי לתת שתן ,בסופו של דבר יוצא השתן אך לוקח לזה זמן ומאמץ. האם אני שוב צריך להתאשפז ולהתחבר לקטטר ? מוזר לי שהבעיה חזרה שוב אחרי שנה,שבמהלכה הכל היה תקין. תודה מראש על התשובה.

19/08/2009 | 22:40 | מאת: ד"ר קונדריאה

אנא פנה לפורוםאורולוגיה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה