דליפת שתן ללא מאמץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/08/2009 | 16:00 | מאת: נונה

בעבר עברתי צילום כליה (תקין), וגם אורדינמיקה (תקין), ספרתי כוסות שתיה מכל סוג, והשוותי לכמות השתן היוצא. הרופא טוען שאין דבר כזה שיוצא יותר שתן ממה שנכנס נוזלים לגוף. המליצו על הקטנת שתיה באופן משמעותי. כיום אני מרגישה לחץ (פתאומי) עד כדי אי יכולת להתאפק, ואם איני מגיעה לשרותים מיד-"אני מאבדת שתן ללא שליטה". כל סוגי התרופות שניסו עלי לא בלמו את תדירות השתן. חדלתי לצאת לעבודה ,ובכל מקום אני רק מתכננת לאן להכנס להתרוקנות. מה הניתוח האלטנטיבי עבורי הרמת שלפוחית השתן? או מומלץ דבר אחר. (אין שום ממצאים פתולוגיים)-למרות שיש לי בריחת שתן ברורה פתאומית.

15/08/2009 | 19:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ומדובר פשוט בשלפוחית רגיזה. הטיפול הוא תרופות להרגעת הכיס- הגדלת יכולת ההתאפקות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה