חיידק רביעי ברצף

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/08/2009 | 09:14 | מאת: ליה

שלום רב, אני לא יודעת אייך להתחיל, אני סובלת מצריבה בנרתיק, אחרי כן מחזור, ריח דגים, תכיפות בשתן, בריחות, לוקחת חמוציות, בת 53, לאחרונה קלבסיאלה, אחרי כן עוד חיידק קוקוס משהו, קיבלתי צריבה נוספת והרופא רשם מיקרודנטין, אחרי שבוע צורב, הלכתי למוקד חשדו בטריכומונס, קיבלתי פלג'יל לי ולבעלי, כעבור שלושה ימים יצאה תשובה שזה קולי, הפסקתי את הפלגיל והתחלתי באומפלוקס, לא יכותי להתאפק יותר ועשיתי זאת על פי הרישום למה האנטיביוטיקה מתאימה, לפי הבדיקה של המעבדה. עד שאראה אורולוג, [ביום א בלבד] אני מיואשת , לא יודעת אייך ייתכן הדבר? לא מפסיקה אנטיביוטיקה בכלל כבר כמה שנים, יש לי עצירות, אני משתמשת בחוקן מידי פעם רק עם מיים, באותו מייכל, האם ייתכן שיש לי בעייה משולבת אולי? ממש עכשיו הטחורים מתחילים לצאת, אולי זה הגורם לבעייה? או שהווגינה לא מאוזנת? האם כדאי לקחת טיפול פרובויוטי ישירות לנרתיק בזמן האנטיביוטיקה? מה לעשות? שורף לי המקום כבר...אדום ובוער, אם זה היה טריכומונס היו מוצאים בתרבית שלקחו במוקד [היה לי נר אגיסטן] אולי הוא טישטש את התוצאות? התשובה יצאה שלילית ונלקחה שוב ביום א האחרון טרם היתקבלה תשובה שנייה... סליחה על השאלות אבל באמת הם נחוצות לי להמשך בירור... אגב אני לא מצליחה להגיע ביכלל לבירוור ריצפת האגן כי כל הזמן יש לי חיידק חדש... עזרה בבקשה...

09/08/2009 | 12:35 | מאת: ד"ר קונדריאה

דלקת בכיס השתן ופטרת בנרתיק כתוצאה מהטיפול, שכיחים. כמו כן הריח שתארת אופייני לזיהום הנקרא וגינוזיס ומועבר במגע מיני ודורש טיפול לשני בני הזוד. את זקוקה לבדיקה, לקיחת תרביות וטיפול לשניכם. חמוציות זה מצויין. כמו כן טיפול פרוביחוטי לנרתיק טוב גם הוא. קחי יוגורט פרוביוט טבלי בו טמפון והחדירי את הטמפון למשך הלילה. פעמיים בשבוע. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה