אי מתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/07/2009 | 16:20 | מאת: ענת

שלום ד"ר, בת 28 ילדתי לפני 3 שבועות לידת ואקום לאחר 5 נסיונות זירוז מאז הלידה אני עם קאטטר עד היום יום חמישי הקרוב דיברו איתי על נסיון אחרון שלאחר מכן יוכנס קאטטר דרך הקיבה??? יש לציין שלאחרונה סבלתי מחיידקים שנצפו בתרבית שתן טופלתי ע"י זריקות אנטיביוטיקה אשמח אם תידע אותי מה קורה לי ואיך זה יסתיים אני די מיואשת...

31/07/2009 | 08:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

בעיות אלה מסתדרות תמיד עם מעט סבלנות. אני מניח שמתכננים החדרת קטטר על חיקי- באזור שער הערווה. שהוא לא מזהם ונוח לאימון כיס השתן ובדיקתו. פתרון יעיל אחר הוא צינטור עצמי. שאלי את רופאיך על אפשרוטץת זו. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה