תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/07/2009 | 21:16 | מאת: שרה

אני בת 33, שנה וחודשיים אחרי לידה שנייה. בימים האחרונים- כל פעם שאני מנסה לעשות פיפי בעמידה כפופה (בשירותים ציבוריים) זה נוזל לי מכל הכיוונים. זה קרה לי בעבר רק בהריונות ולעיתים רחוקות בלבד אבל עכשיו זה כבר כמה ימים ככה וזה גורם לי להתאפק כל היום בעבודה. האם יכול להיות שזו התחלה של צניחת רצפת אגן? לפני כחודש וחצי נבדקתי ע"י רופא נשים (בדיקה תקופתית) והוא אמר לי שהכל במקום. אני לא סובלת מבריחת שתן ואני עושה מדי פעם תרגילים לחיזוק רצפת האגן. האם יכול להיות קשור למחזור? אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה זה התופעה הזו ולמי עלי לפנות.

24/07/2009 | 18:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

אכן מדובר בצניחת אברי אגן. עליך להבדק אצל אורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה