בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/07/2009 | 16:47 | מאת: אני

אני בת 25.לפני כחודש סבלתי מדלקת בדרכי השתן והתרפאתי אך מאז אני סובלת מבריחת שתן. אינני מצליחה להתאפק ורוב השתן בורח עד שאני מגיעה לשירותים. אינני יודעת אם יש קשר בין השניים אך ציינתי זאת בכל זאת. חשוב לציין שאני לאחר 3 לידות. אבקש את עזרתך הדחופה תודה

18/07/2009 | 06:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ועדיין יש דלקת או שלוקח לזמן לכיס השתן להחלים. פני לאורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה