איך אפשר לדעת?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/07/2009 | 20:24 | מאת: ללי

אני בת 22 עם מחלת ריאות כרונית המאופיינת בליחה ושיעולים יומיומיים התחתנתי לפני שנתיים וכבר במשך כשנה וחצי אני סובלת מתכיפות במתן שתן אני מטילה שתן מעל 8 פעמים ביום ולפעמים מדובר בכמויות מזעריות של שתן וקורה לי שבתוך 4 שעות אני מספיקה להיות 4 פעמים בשרותים... האם אלו סימנים לשלפוחית רגיזה?

12/07/2009 | 07:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן. אך עקב מחלת הרקע שלך יש צורך לפנות למומחה בתחום להתאמת טיפול שלא יתנגש במחלת הראות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה